Rensning

Har rensat bort lite oväsentligt material, därför bloggen blivit lite mindre innehållsrik, inte för att den var så fantastisk innan ;)

Tom Sotis är inte bara ett geni när det gäller kampkonst/självförsvar, han är det på alla andra sätt, men främst är han en mycket god vän. Jag diskuterade saker och ting med honom lite i somras, om de ting som hänt mej de senaste åren vilket helt klart präglat mina val inom träning. Nå, vad Tom fick mej att inse är att om någon "väljer bort" dej för att du inte "levererar" eller vad nu än anledningen var (vilket förvisso väl hade varit ok om några kriterier hade satts upp från början) så betyder detta att denna person hade en agenda med mej från början, och sådana personer kan inte bli din vän eller stå dej nära på något vis, vilket förvisso visade sig sedan.
Exemplet kan tas med Tom och Mattias, ja vi "lämnade" AMOK ett tag, men det var aldrig tal om något negativt, utan Mattias och vi andra ville bara söka lite andra vägar, nu har dessa vägar lett tillbaka till Tom, och han och Mattias är lika nära vänner som alltid, varför, jo för att inga agendor fanns, det handlade bara om att ha kul och få bra träning av den högsta kvalité.
Så nu är det slutgnällt, men förklarar lite, om än kanske kryptiskt, varför jag ej tränar vissa saker längre och kommer aldrig göra det igen heller, måhända nån gång sporadiskt på läger etc... Så som sagt slutgnällt för alltid ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0